Pécsi éttermek - Éttermek, vendéglátóhelyek Pécsen. 
2019. máj. 20.

Étterem Pécs, éttermek Pécsen


Étterem Pécs. Pécsi éttermek gyűjteménye. Éttermek, vendéglátóhelyek Pécsen. Pécsi gyors éttermek, vendéglő, fogadó, csárda, pizzéria, pub, kávézó, cukrászda, pizzafutár, ételfutár.

Tettye Vendéglő - Pécs

Tettye Vendéglő - Pécs
http://www.tettye.hu/
A Tettye Vendéglő Pécsett a Mecsek déli oldalán található, festői környezetben. E városrész és a vendéglő neve a 16-17. századból származik, amikor mohamedán szerzetesek az itt álló püspöki nyári palotát kolostorként (törökül: "tekke") használták. A Tettye fennsíkja az elmúlt több mint 200 évben számos népünnepélynek és majálisnak szolgált helyszínéül. Az első ökörsütést 1780-ban rendezték itt, amikor Mária Terézia szabad királyi várossá emelte Pécset. A kellemes időtöltésről és szórakozásról a ház saját zenekara gondoskodik. A 250 fős árnyas, virágos kerthelyiségben és a 130 fős felújított, klimatizált étteremben lehetőség van esküvők, családi ünnepek, bankettek, céges és egyéb rendezvények lebonyolítására. A személygépkocsik a vendéglő előtt, a buszok a közelben parkolhatnak.

Étterem Pécs

Étterem Pécs
http://etterem.wyw.hu/Etterem_Baranya_Megye/
Wyw étterem katalógus. Baranya megyei, pécsi éttermek, étterem Baranya megyében. Pécs, Siklós, Harkány, Botykapeterd... Éttermek, fogadók, csárdák, kávéházak, sörözők, vendéglők, pizzériák. Ajánlj Te is weboldalt étterem katalógusunkba.

Aranykacsa étterem, Dakk klub

Aranykacsa étterem, Dakk klub
http://www.aranykacsa.hu/
Aranykacsa étterem, Dakk klub - Pécs. Helyi alapanyagokból, modern technológiával a minőségi gasztronómia és borkultúra jegyében barátságos környezetben várjuk vendégeinket. A borkóstoló programokra a Vináriumban, hétköznapi borozásra, sörözésre, étkezésre a "Tüke" terembe, családi és protokoláris étkezésekre a Zsolnay terembe, esküvői vacsorára, bankettre, születésnapi partira az emeleti Dakk terembe és kerthelyiségbe várjuk Vendégeinket. Pécs, Teréz utca 4. Tel.:72/518-860 - Nyitva tartás H: Zárva K-Cs: 1130 - 2200 P-Sz: 1130 - 2400 V: 1130 - 1630

Menta étterem

Menta étterem
http://mentaetterem.hu/
A Menta étterem Pécs belvárosában 2005. augusztus 1. óta változatlanul szívélyes kiszolgálással, mosolygós személyzettel várja Önöket modern, de családias légkörben. Az étterem 25 férőhellyel rendezvények, céges összejövetelek, osztálytalálkozók, születésnapok ünneplésének színhelyévé vált. Kedvezményeinkkel is vendégeink kedvében járunk és hétköznapokon rendkívül változatos menüvel szolgálunk. Várjuk Önöket nyugalmat árasztó éttermünkben! Cím: 7621 Pécs, Jókai tér 5. Telefon: 72 / 225 - 670

Fekete Lovag Középkori Étterem

Fekete Lovag Középkori Étterem
http://www.feketelovagetterem.hu/
Fekete Lovag Étterem - Pécs - Nemes Jó Úr, Gyönyörű Drága Hölgy! Köszöntelek Téged, ki ezen ördögi szerkezeten megtaláltál!. Ne légy hitetlen, mit szemed itt lát, a múltból jött írás. Hirdetni, s dicsőíteni kívánja az nemes Fekete Lovag Étterem nevét. Ha utad Magyarhon Pécsnek városába visz, s megéhezel, választásod e helyre essék, mert szolgálóim kedvesek s kívánságod lesik. A konyha mesterei csodás étkekkel bendőd úgy megtömik, hogy csak jó seremmel pihenheted ki magad. Gyere, s láss csodát … Fekete Lovag Étterem Pécs, Magyarürögi út 8.

Bellagio Ristorante - Mediterrán étterem Pécsen

Bellagio Ristorante - Mediterrán étterem Pécsen
http://bellagioristorante.hu/
Bellagio Ristorante - Mediterrán étterem Pécsen - Cím: 7321 Pécs, Király u. 19. - Új étterem nyílt Pécs belvárosában. Erre a mondatra még nemigen kapná fel a fejét senki, hiszen a város legismertebb sétáló utcájában egymást érik a különböző kávézók, pubok, éttermek. Ha azt mondom, hogy megfizethető árak, ízletes, mediterrán ételkülönlegességek, hangulatos terasz, illetve benti környezet, halk zene társul a akkor biztosan felkeltettem az Önök érdeklődését. Miben más a Bellagio, mint a többi? finom ételek és különleges italok mellett, az üzemeltetők maximálisan kiveszik részüket a munkából, mindketten aktívan dolgoznak az étteremben. Szorgalmuk, elszántságuk, a minőségre való törekvésük garancia arra, hogy Pécs elsőszámú éttermévé válhassanak! Talán abban, hogy a kellemes környezet, Bellagio - mindenkinek, a hét minden napján!

Hotel Makártanya Sport & Wellness - Étterem Pécs

Hotel Makártanya Sport & Wellness - Étterem Pécs
http://www.makartanya.hu/etterem-hu
Az étterem Pécsen, a történeti belváros közelében, a PTE egyetemi klinikái szomszédságában található. Éttermünket a pécsi vár török alóli felszabadítását vezető Jochann Makár óbester -ről neveztük el, akit hőstettéért Pécs városa a környező hegyoldallal ajándékozta meg 1696. -ban. Az eredeti formában felújított több mint 100 éves püspöki borpince éttermünk részeként, tavernaként elsősorban télen üzemel. Alsó szintjén kétsávos automata bowling-pálya üzemel. Éttermünk jellemzően tájjellegű magyar - ill. nemzetközi konyha kedvelt ételei szerepelnek. Az ITALLAP tájjellegű híres borokat, Brau Unión sörpalettáját (Heineken, Gösser, Soproni, stb.), ill. a sportolók által keresett 100% -os gyümölcsleveket, Coca Cola termékeket tartalmazza. Éttermünk egész éven át, non-stop nyitva tart, de hétköznapokon 15-18 óra között a kiszolgálás szünetel. Az étterem egyben kedvelt rendezvény- és esküvő- helyszín! - Hotel Makár Sport & Wellness centrum.

Gilice Panzió és Étterem

Gilice Panzió és Étterem
http://www.gilicepanzio.hu/
Gilice Panzió és Étterem - Pécs - Baranya megye - A magyar és nemzetközi konyha remekeit kínáljuk vendégeinknek. Azon belül is a vadhúsos ételekre helyezzük a hangsúlyt, amelyekhez a hagyományos köretek mellett erdei gyümölcsöket és gombákat is felhasználunk. Igény esetén vegetáriánus ételeket is készítünk.

Elefántos étterem és pizzéria Pécs belvárosában

Elefántos étterem és pizzéria Pécs belvárosában
http://elefantos.hu/
Elefante Ristorante & Pizzeria - Cégünk 12 éve működteti az Elefántos éttermet, mely az egyetlen eredeti olasz étterem Pécs belvárosában. E hosszú évek tapasztalatának minden előnyét élvezheti, aki betér hozzánk. Naponta megújuló választék, eredeti olasz alapanyagok, idényzöldségek, friss halak és egyéb tengeri herkentyűk várják a betérő vendégeket a város "legmediterránabb piazzáján", a Jókai téren. Pécsett csak nálunk: fa tüzelésű kemencében sült pizzák gazdag feltétekkel – már házhoz szállítással is. Az Elefántos Étterem és Pizzéria Pécs "legmediterránabb" terén, a Széchenyi tértől alig pár lépésnyire fekvő Jókai téren található.

Ledina Cukrászda és Étterem

Ledina Cukrászda és Étterem
http://www.ledina.hu/
Pécs Vadász u. 6/b. - Ledina Cukrászda és Étterem - A honlapunk megtekintése során ízelítőt kapnak cukrászdánk-éttermünk ajánlatából. Vendéglátóegységünkben társasutazások, osztálykirándulások étkeztetését, esküvők, eljegyzések, névnapok, rendezvények megrendezését vállaljuk. A cukrászdánk kizárólag a saját műhelyünkben készült süteményeket forgalmazza. A sütemények magyaros ízek alapján készülnek, a legegyszerűbbtől egészen a vendégek által megálmodott különleges süteményekig. Mestercukrászunk irányításával készült dísztortáinkkal, melyeket esküvőkre és különleges alkalmakra készítünk, formában, alakban, töltelékben, díszítésben vendégeink bármilyen igényeit ki tudjuk elégíteni. A műhelyünkben elkészített karamellvirág díszítések, fényképes, figurás torták a legkedveltebbek. A különböző versenyeken elért helyezéseink is ezt tanúsítják. Esküvőre, rendezvényre a kiszállítást vállaljuk.

Tex-Mex Mexikói étterem

Tex-Mex Mexikói étterem
http://www.tex-mex.hu/
Pécs, Teréz u. 10. - A TEX-MEX rövidítés a Texas-Mexikó szókapcsolatból ered. A TEX-MEX konyha pedig a szóbanforgó régió gasztronómiáját takarja. Ez utóbbi a színgazdag ételek kavalkádja, ahol előszeretettel fogyasztanak sok friss zöldséget, számtalan pácolt húst az elmaradhatatlan tortillakat, finom mártás jellegű szószokat és rendkívüli érzékkel bánnak a fűszerekkel. A texasi hatás a steakek és oldalasok (ribs) valamint az ezekhez illő burgonyás köretek kedvelt elkészítési formáit tartalmazza. Éttermünk étlapjával, ezt a kizárólag friss alapanyagokból készülő kínálatot ajánljuk minden kedves vendégünknek, klasszikus és karibi koktélok, valamint szép borok társaságában.

Vörös Ökör Étterem

Vörös Ökör Étterem
http://www.hotelsopianae.hu/etterem.php
A Boutique Hotel Sopianae étterem nevét az épületben hajdanán, az 1800-as években működő fogadóról kapta, melyet a következő néven ismertek: "Fogadó a Vörös Ökörhöz biliárddal". Az egykori név megjelenik az étterem kialakításában, mely színvilágával és biliárdtermével a múlt emlékeinek tiszteleg, formái és berendezései pedig a modern vonalakat tükrözik.

Főnix Pizzéria Pécs - Online pizzarendelés

Főnix Pizzéria Pécs - Online pizzarendelés
http://www.pecspizzeria.hu/
Főnix Pizzéria Pécs, Hunyadi u. 2. Telefon: 72 / 33 20 10 - Pizzák, húsok, frissensültek, tészták, snackek, öntetek. Főnix Pizzéria Webshop - ízletes ételek, pizzák, tészták, házhozszállítása Pécs területén.

Crystal Étterem

Crystal Étterem
http://www.crystalrestaurant.hu/
Crystal Restaurant - Crystal Étterem - Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket hangulatos környezetben, Pécs történelmi belvárosában található éttermünkbe. Szezonálisan megújuló étlapunkról mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló ízvilágot, a tradicionális magyarostól a modern európai ételekig. Nyáron a várfal árnyékában meghúzódó, mediterrán kerthelyiségünkben kínálunk krémes, olasz kávét és finom süteményeket. - 7621 Pécs, Citrom u. 18. Telefon: +36 72/516-720

Szent György Fogadó - Hotel, étterem és kávézó Pécs belváros

Szent György Fogadó - Hotel, étterem és kávézó Pécs belváros
http://www.szentgyorgyfogado.hu/
Szent György Fogadó - Hotel 7623 Pécs, Nagyvárad utca 23. +36-72/221-121 - Várjuk szállodánk hangulatos, klimatizált, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Védnöki Táblás éttermébe, ahol a különlegességnek számító, varrógép-lábakon álló asztalainkon kóstolhatja meg ízletes ételeinket a környék legkiválóbb borainak kíséretében. A magyaros ételek mellett az egykori híres Milán Falatozó délszláv specialitásait is megkóstolhatja.

Napsugár Pizzéria

Napsugár Pizzéria
http://www.napsugarpizzeria.hu/
Napsugár Pizzéria - Pécs, Szabadság u. 26. - Tel.: 06 72/333-779, 06 20/560-77-88 - Rendelésfelvétel: Minden termékünk rendelhető 21.45-ig, pizzák, italok 22.45-ig rendelhetők! A rendelés regisztrációhoz kötött. A szállítási adatokat az első rendeléskor kell megadni, ezt a rendszer a következő módosításig tárolja. Lehetőség van több szállítási cím egyidejű tárolására is.

Cserkúti Csárda

Cserkúti Csárda
http://www.cserkuticsarda.hu/
Cserkúti Csárda, Panzió - Pécs, Szentlőrinci út 11. - Tel: 72/252-033 - Előételek, levesek Készételek Frissensültek Konyhafőnök ajánlata Tészták, vega Köretek Saláták, mártások ...

Diana vendéglő

Diana vendéglő
http://dianavendeglo.hu/
Rendezvények, lakodalmak, bálok ideális helyszíne Pécs kertvárosában a 130 személyes Diana Vendéglő. A 45 személyes különterem igény szerint teljesen leválasztható. Nyáron alkalmanként a 120 személyes kerthelyiségben vaslapon, grillen, parázson és bográcsban a vendégek előtt készítik az ételt szakácsaink. Esténként télen-nyáron élő zene szórakoztatja vendégeinket. Nyáron szerencsére sokan gondolják úgy, hogy esküvőjüket nálunk tartják. Vendéglőnk szívesen részt vállal a külső helyszíneken tartandó állófogadások, partik szervezésében. - Pécs Diana tér 10.

Pezsgőház Étterem

Pezsgőház Étterem
http://www.pezsgohaz.hu/
Pezsgőház Étterem - Cí: 7621 Pécs, Szent István Tér 12. - Tel./Fax:

Rundó Étterem - Söröző

Rundó Étterem - Söröző
http://www.rundo.hu/
Éttermünk Pécs történelmi belvárosának egyik sétáló utcájában helyezkedik el, a város nevezetességei csak pár percre találhatóak. - 100 főt befogadó étteremmel és 60 fős kerthelyiséggel várjuk kedves vendégeinket. - 7621 Pécs, Citrom utca 16.  Telefon: (72) 214-709, fax: (72) 525-487  Nyitva tartás: Hétfõ-Szombat: 11.00-01.00

Hotel Fenyves Panoráma Étterem

Hotel Fenyves Panoráma Étterem
http://www.hotelfenyves.hu/
A Hotel Fenyves Panoráma Étterem 80 fős légkondicionált, a 25 fős különteremmel és a 25 fős szabadidőteremmel együtt (melyek igény esetén összenyithatók) eljegyzések esküvők bankettek állófogadások továbbképzések konferenciák tréningek egyéb céges rendezvények és baráti összejövetelek színvonalas megrendezésére alkalmas. Szép idő esetén vendégeink az étterem teraszán is kellemes órákat tölthetnek el, ízletes ételek és italok fogyasztása közben. - 7625 Pécs, Szőlő u. 64. - Tel.: +36-72/ 211-429

Flekken Étterem

Flekken Étterem
http://www.flekken.hu/
A Flekken étterem a Széchenyi tértől, a város központjától pár perces sétával elérhető. A fiatalok, egyetemisták által igen kedvelt éttermünkben alacsony árakkal, hatalmas adagokkal várunk minden jóllakni vágyót. Bő ételválasztékunkon túl napi és hétvégi menüt is biztosítunk vendégeinknek. Kerthelyiségünk és légkondicionált éttermünk a nyári melegben is kellemes környezetet biztosítanak Önnek, hogy kipróbálhassa a magyar konyha remekeit. Családi, baráti és céges ebédek, vacsorák, bankettek, ballagások, esküvők és egyéb rendezvények lebonyolítását vállaljuk. Iskolai osztályok jelentkezését is szívesen vesszük. Nagyobb csoportok esetén árainkból kedvezményt biztosítunk. Látogasson el hozzánk, és győződjön meg személyesen az elmondottakról! - H-7624

Aranyhegy Panzió Étterem

Aranyhegy Panzió Étterem
http://www.aranyhegypanziopecs.hu/
Az Aranyhegy Panzió-Étterem a Mecsek hegység lábánál Pécs történelmi belvárosától ÉNy-i irányban fekszik. Pécs centrumától 5-8 perc alatt autóval elérhető, illetve a vasútállomástól közvetlen buszjárattal könnyen megközelíthető (15 perc). Családi házakkal szegélyezett nyugodt környezet kiváló pihenést biztosít vendégeink számára. Szálláshelyünkön 7 db kétágyas pótágyazható szoba található, melyek összesen 20 fő befogadására alkalmasak. Felújított szobáink fürdőszobával, színes televízióval, minibárral, telefonnal felszereltek. Panziónkból csodálatos kilátás nyílik a környező hegyekre és a városra. Az épülethez tartozó egyedülálló, 12000 m2-es zöldterület kiváló lehetőséget nyújt szabadidős tevékenységekre, valamint a hozzá tartozó játszótér kisgyermekes családok számára ideális szórakozást biztosít. - Tel: 72/226-177 Fax: 72/510-788 7635 Pécs Gólya dűlő 44.

Buddha Bár Indiai Étterem

Buddha Bár Indiai Étterem
http://pizzza.hu/pizzeria/buddha
Nagy gonddal elkészített ételeinket élvezheti otthonában, vagy akár éttermünkben, amelyet Pécs Irgalmasok Útja 22 szám alatt található. Törekszünk arra, hogy étlapunk folyamatosan frissüljön és folyamatos napi ajánlatokkal is kedveskedünk a Vendégeinknek. Fedezze fel a kelet varázsát nálunk és reméljük, legalább annyira magával ragadja, mint minket. - telefonszám: 72/ 210 020

Bagolyvár Hotel és Étterem

Bagolyvár Hotel és Étterem
http://www.bagolyvarpecs.hu/
A Bagolyvár étterem 1995 óta fogadja vendégeit, gyönyörű panorámájával, mely Pécs Zengő felőli oldalára néz. Magyaros vendéglő, stílusos dekorációval. Étlapunk magyaros és nemzetközi ételeket tartalmaz, különlegessége a régi magyar ételek és édességek. Az étterem rendelkezik egy fedett valamint egy nyitott terasszal, amelyekkel együtt a befogadóképessége 140 fő. Üzleti állófogadásoknak, illetve családi rendezvényeknek ideális helyszínt biztosítanak az egyenként 30 fős különtermek. - Bagolyvár Fogadó Hotel - Cím: 7627 Pécs Felsőhavi dűlő 6./1 - Telefon: +36 72 513 213 - Telefax: +36 72 513 212 - Bagolyvár Étterem - Cím: 7627 Pécs Felsőhavi dűlő 6. - Telefon: +36 72 211 333

Hotel König - Étterem

Hotel König - Étterem
http://www.konighotel.com/
Hotelünk Pécs történelmi belvárosában található, 30 méterre a sétálóutcától, a Nemzeti Színház és a helyi múzeumok közvetlen közelében. Barátságos, kellemes hangulatú, légkondicionált, 60 fő befogadására képes éttermünkben várjuk kedves Vendégeinket. A hagyományos magyar konyha kedvelői, és a nemzetközi ételek ínyencei ugyanúgy megtalálják a szájízűknek megfelelőt. Mesterszakácsaink a napi menükön kívül bő választékú ételkülönlegességekkel kedveskednek Önnek. Vendégeink italok széles választékával, kávéspecialitásokkal és koktélokkal frissülhetnek fel, olthatják szomjukat.

Kalamáris Vendéglő

Kalamáris Vendéglő
http://kalamarisvendeglo.gportal.hu/gindex.php?pg=8117897
Kalamáris Vendéglő a történelmi belváros szélén, a Zsolnay-házban található. 16 fős kisterme családi rendezvények, üzleti étke zések, baráti összejövetelek kedvelt színtere. 50 fő befogadására alkalmas nagyobb étterme mellett, 30 ülőhellyel rendelkező, virágos kávézó várja a betérőket, amely polgári esküvő megtartásának kiváló helyszíne. Italajánlatában a régió, Pécs környéki és villányi pincé szetek borai, és az ország legkíválóbb törköly és gyümölcs pálinkái is megtalálhatók. Étlapján a hagyományos magyaros jellegű ételek mellett a baranyai ízek és a borgasztro­nómiát hirdető fogások is szerepelnek! - Kalamáris Vendéglő - Premier Gastro Art Kft. - 7621 Pécs, Rákóczi út 30. - Telefon/fax: 72/312-573

Szindbád Panzió

Szindbád Panzió
http://www.szinbadpanzio.hu/
Klimatizált éttermünk a hagyományos magyar konyha kedvelőinek és a nemzetközi konyhák ínyencségei után érdeklődőknek is maradéktalan gasztronómiai élményt kínál. A frissensült ételek és ételspecialitások garantáltan kielégítik minden igényét. Étlapunk bőségét úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen mind a különböző kultúrákból érkezőknek, mind pedig a változatosságra vágyó Vendégeknek.

Finezza Pizzéria

Finezza Pizzéria
http://www.finezza.hu/
Finezza Pizzéria Webáruház - Pizzák, frissensültek, spagettik, hamburgerek, saláták, palacsinták, rendelése.

Maestro Pizzéria

Maestro Pizzéria
http://www.maestropizza.hu/
Maestro Pizzéria - Pécs, Klimó György u. 12. - Telefon: 72/515-555, vagy 20/5515-555

Póker Pizza Pub

Póker Pizza Pub
http://pokerpizza.hu/
Póker Pizza Pub Pécs - Nyitvatartás és kiszállítás:10-22 - Tel:20/4966-921 72/950-578

Pizzaboy - Pizza házhozszállítás

Pizzaboy - Pizza házhozszállítás
http://www.pizzaboypecs.hu/
Pizzaboy - Pizza házhozszállítás - A pizza olasz eredetű étel, mára az egész világon elterjedt. Alapja egy lapos kenyérféle, melyet paradicsomos szósszal borítanak, erre különféle rátétek jönnek (leggyakoribbak a különféle zölségek, gomba és felvágottak), végül reszelt sajttal szórják meg és sütőben megsütik. Jellegzetes fűszerei közé tartozik az oregánó. - Ballia Kft. 7632 Pécs, Csikor Kálmán u. 24.

Public Pizzéria

Public Pizzéria
http://www.lapizza.hu/
Public Pizzéria Pécs - Örömmel jelenthetem be: végre elkészült Pécs egyik legkedveltebb pizzériájának online otthona. Reméljük, hogy Ön is olyan élvezettel használja majd ki a honlapunk adta lehetőségeket, ahogyan mi szeretnénk kiszolgálni az ön igényeit. - Hogy lehet rendelni az oldalról? - Először is regisztrálnia kell az oldalon - ehez kattintson az oldal jobb felső sarkán található regisztráció, vagy az alatta levő bejelentkező rész 'Még nem regisztrált?' feliratára! Töltse ki a regisztrációs kérelmet, majd miután elküldte, aktiválja a hozzáférését a megadott email címre küldött levél szerint. Ezután már beléphet az oldalra, és használhatja az online rendelés menüpontot.

Don Dodó Pizzéria-Söröző-Bowling

Don Dodó Pizzéria-Söröző-Bowling
http://www.dodopizza.hu/
Don Dodó Pizzéria-Söröző-Bowling - Pécs - Zsolnay Vulmos u. 8.

Diós Kisvendéglő és Sörkert

Diós Kisvendéglő és Sörkert
http://www.dioskisvendeglo.hu/
Éttermünk 1997 júliusa óta, várja régi és leendő vendégeit, Pécsett, a Diósi úton, a várost kelet-nyugati irányban átszelő 6-os főúthoz közel, mégis nyugodt, családi házas-kertes övezetben. Vendéglőnk leginkább speciális óriáspalacsintáiról (50 féle, fele-fele arányban édes és sós ízesítéssel) híres, méltán, bár nyugodt szívvel ajánljuk egyéb különlegességeinket is. Kuriózum a rántott pacal, vagy a félméteres kolbász, de érdemes megkóstolni a babos káposztát, köcsögös káposztát, vagy akár déli szomszédaink nemzeti eledeleit, a csevapcsicsát és pljeskavicát is (további kínálatunk megtekintéséhez klikkeljen az Étlap menüpontra). Ételeinket akár jóféle, szintén kuriózumszámba menő, csapolt búzasörrel is leöblíthetik! Vállaljuk mindenféle rendezvények lebonyolítását, legyen szó legény-avagy leánybúcsúról, esküvőről avagy válásról, baráti avagy üzleti összejövetelről egyaránt. Kapacitásunk maximuma 170 fő, de biztosak vagyunk benne, hogy egy 4-5 fős társaság is jól fogja magát.

Bagoly Csárda Panzió

Bagoly Csárda Panzió
http://www.bagolycsarda-panzio.hu/
Bagoly Csárda - Panzió , szállás, panzió, 6-os út, kiadó apartman, kiadó szoba Mecseknádasd. - Panziónk a "Schlossberg" fáinak árnyékában, a 6-os főút 167-es km.szelvényében található. 25 db 2ágyas, bővíthető, fenyőbútorral berendezett, zuhanyozó/Wc-vel , TV-vel felszerelt, kényelmes szobánkkal várjuk vendégeinket. Éttermünk széles választékot, garantált minőséget kínál, barátságos árakon.

Kovács Cukrászda

Kovács Cukrászda
http://cukraszda-pecs.hu/
Kovács Cukrászda Pécs - 7632, Nagy Imre u. 37. - Csak olyan süteményt és fagylaltot készíts, amit te is bármikor szívesen fogyasztanál, és csak ilyet adj Vendégeidnek. Ezáltal leszünk egy "cuki kis hely" Számunkra és cukrászdáink dolgozói számára a nyitás napjától kezdve a mai napig kötelező érvényű alapszabály, hogy csak és kizárólag minőségi termékeket állítunk elő, hisz csak az elégedett Vendég fog újra visszatérni.

Ledina Cukrászda és Étterem

Ledina Cukrászda és Étterem
http://www.ledina.hu/
Ledina Cukrászda és Étterem - Honlapunk megtekintése során ízelítőt kapnak cukrászdánk-éttermünk ajánlatából. Vendéglátóegységünkben társasutazások, osztálykirándulások étkeztetését, esküvők, eljegyzések, névnapok, rendezvények megrendezését vállaljuk. A cukrászdánk kizárólag a saját műhelyünkben készült süteményeket forgalmazza. A sütemények magyaros ízek alapján készülnek, a legegyszerűbbtől egészen a vendégek által megálmodott különleges süteményekig. Mestercukrászunk irányításával készült dísztortáinkkal, melyeket esküvőkre és különleges alkalmakra készítünk, formában, alakban, töltelékben, díszítésben vendégeink bármilyen igényeit ki tudjuk elégíteni. A műhelyünkben elkészített karamellvirág díszítések, fényképes, figurás torták a legkedveltebbek. - Cukrászdánkat-éttermünket megtalálja Pécsett, a Ledinán, a Zsolnay dombon, a Zsolnay mauzóleum mellett, a Vadász u. 6/a szám alatt.

Gajdos Cukrászda

Gajdos Cukrászda
http://www.gajdoscukraszda.hu/
Gajdos Cukrászda Pécs mellett, Kozármislenyben található. Királyi torta, polgári áron! Cukor,laktóz és lisztmentes változatban is. Tortából bármit,hercegnőtől autóig.. A tortát ön kitalálja,cukrászda megsüti ön helyett ! Ünnepi alkalmakra vásároljon tortát nálunk. Minden kívánságot igyekszünk teljesíteni. Nyitottak vagyunk az újdonságokra. Melyek egyedivé és különlegessé teszik a Gajdos cukrászdát. Kizárólag saját cukrászdában készült süteményt,tortát,menyasszonyi tortát árulunk,melyek frissen készülnek. A tortákat nem fagyasztjuk.Menyasszonyi torta egy és több emeletes változatban. A menyasszonyi tortához állványt biztosít a cukrászda. Ezek mellett megtalálható a hagyományos torta is, melyeket hagyományos recept alapján készít a cukrászda. Fagylalt műhelyünkben hagyományos recept alapján főzött fagylaltot készítünk. Gyümölcsfagylalt recept igazi gyümölcsöt tartalmaz. Mindig tartunk cukormentes változatot is.

Magda Cukrászda

Magda Cukrászda
http://www.magdacukraszda.hu/
Magda Cukrászda - H-7623 Pécs, Kandó K. u. 4. - Telefon: 72/511-055  Fax: 72/511-056

Pinocchio cukrászda - Schneicher Cukrász Bt.

Pinocchio cukrászda - Schneicher Cukrász Bt.
http://www.schneichercukraszat.hu/
Cégünk 10 éve, 1999-ben alakult Pécsen, 100%-ban családi vállalkozásként. Üzletünkben, a Pinocchio Cukrászdában helyben készített süteményekkel és fagylaltokkal várjuk kedves vásárlóinkat! Készséggel állunk rendelkezésére, akár egyedi igényeinek megvalósításában is! - Pinocchio cukrászda: Pécs, Málomhegyi út 6. (Rózsadomb, a Postától 100m-re).

Semiramis Kávézó

Semiramis Kávézó
http://www.semiramispecs.hu/
Üzletünket 2003 augusztusában nyitottuk hazánk legmediterránabb hangulatú városában, Pécsett, a Király utca 33-ban, ahol tavasztól őszig, idényjelleggel szabadtéri terasz is várja a vendégeket. Az üzletbe lépve a pompás kávéillat, a színek és formák alkotta harmónia, a messzi déli tájak hangulatát közvetíti felénk. Kínálatunk: - a világ legnevesebb termőterületeiről származó 20 féle szín tiszta arabica kávé naponkénti friss pörkölésből - 20 féle módon elkészített kávéital - több mint 30 féle kiváló minőségű tea (zöld, fekete, gyümölcs és rooibos) Kimérve is! - prémium kategóriás csokoládék Belgiumból, Svájcból és Olaszországból - különféle ajándéktárgyak. - Semiramis Kávézó Pécs, Király u. 33.

Minőségi étterem, Pécs

Minőségi étterem, Pécs
http://www.hotelmakar.hu/hu/etterem/restaurant-pecs
Az étterem Pécs mediterrán zöldövezetében, a PTE egyetemi klinikák szomszédságában működik. Az étlapon jellemzően tájjellegű magyar és a nemzetközi konyha könnyű, változatos ételei szerepelnek. Az étterem wellness szálloda részeként egész évben nyitva tart, kedvelt konferencia és rendezvényhelyszín egyben. A klimatizált emeleti kupolaterem az a la carte étkeztetésen túl csoportos családi, ill. céges táncos rendezvények helyszíne, befogadóképessége 150 fő. Az egykori püspöki téglaboltozatú kétszintes taverna és borpincében a felső szinten 8 fős bokszok, és egy 16 fős asztal biztosítja kisebb csoportok ellátását. Alsó szintjén 2 sávos automata bowling pálya üzemel. A taverna különösen alkalmas 70 főig hangulatos borkóstolók, baráti rendezvények befogadására.

Étterem Pécs, Belvárosi Étterem Pécsett

Étterem Pécs, Belvárosi Étterem Pécsett
http://tempusetterem.hu/
Nemzetközi konyha teljes felhozatala megtalálható éttermünkben. Minden héten más és más országok ételeinek remekei jelennek meg étlapunkon. Egy vendégünk véleménye: Hetente többször is jövök dél körül a napi menüre. Igaz, hogy csak egy leves és főétel van, de az változatos és finom. Az étlapon mindenki találhat magának megfelelőt. Az ételek finomak, több nemzet jellemző ételei szerepelnek. A hely is hangulatos, patika tiszta, a személyzet udvarias, a háttérben diszkrét zene szól.

Ajánl weboldalt, oldalunkra! Azonnali megjelenés! Weboldal ajánlása

AdatvédelemHasználati feltételekAjánlás feltételei Thumbnails - M-Software.de Partnereink

© 2010-2019 99weblap.com